9.30.2010

Fotomontasje

Fotomontasjen fikk ut på å lage en "historie" med 5-8 ulike karakterer. Vi skulle så redigere bildene sammen i photoshop. Jeg fikk Ellinor (bestevenninne) til å være modell. Temaet mitt er ungdom, fest, "chill", kall det hva du vil. Det er hvertfall mange karakterer med sterke personligheter.

Det jeg har gjort er å klippe ut hver enkelt karakter , med sine egne skygger. Jeg hadde tatt et første bilde uten noen personer på,  derretter limte jeg alle inn der. Så måtte jeg få det til å passe sammen. Jeg visket og finpusset på alle lagene.

Under kan du se noen bildene hver for seg.




Her er det ferdige resultatet.

Jeg er ganske fornøyd med skyggene i bildet. Det jeg er mindre fornøyd med er at det er litt kornete. Det var litt mørkt i rommet, og jeg hadde isoen for høy opp. Alt i alt er jeg ganske fornøyd med dette bildet siden det var aller første fotomontasje.

9.28.2010

Første Innlegg

Random bilde

Hei! Jeg heter Mathilde, og jeg går første året på medier og kommunikasjon på Vågen Videregående skole. Denne bloggen er laget for å vise fram mitt arbeid med bilder og lignende vi gjør på skolen. Det blir min "portifolio" på en måte.